V PIRAN! Na streho hotela po sončni zahod, jazz in vinjak!

Piran

Vikend, ki mu sledi Dan državnosti, bo v Hotel Piran pripeljal vinarja iz Krasa, glasbenike iz Celja, DJ-ja iz Italije in domače okuse mediterana - in dobrodošli ste vsi domačini, obiskovalci, sprehajalci in ljubitelji vsega dobrega.

V petek, 21. junija ob 19.00 v vinoteki Hotela Piran - mali vinski zgodbi - vabijo na tradicionalen petkov klepet z vinarjem; tokrat se bo ponovno pridružil Boris Lisjak, sedma generacija, ki se v osrčju Krasa ukvarja z vinogradništvom. Če ste kdaj želeli poklepetati z vitezom prvega reda Slovenskega reda vitezov vina, je to edinstvena priložnost - še toliko bolj posebna, ker bomo lahko poskusili teran iz jubilejne trgatve ob 100. obletnici vinograda v letu 2015, z omejeno količino le 600 steklenic!

Ob 20.30 bo gospod Lisjak na terasi na strehi Hotela Piran predstavil svoj unikaten vinjak, narava pa bo dodala še enega svojih magičnih sončnih zahodov.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Ne glede na to ali živite ob obali ali ne, je večerja tik ob morju balzam za čute! Ekipa Restavracije Hotela Piran bo poskrbela za barvite krožnike in polne kozarce, za dobro atmosfero pa bodo na pomoč priskočili glasbeni gostje iz Celja, jazz ansambel Dixieland!

In če petki navdušujejo, sobote dišijo po še! Vsako soboto do konca avgusta lahko uživate sundowner večere z DJ Milkiwy-jem na terasi 99 Hotela Piran. Vstop je prost, dobro družbo pripeljete s seboj - pa veliko prostora za ustvarjanje poletnih spominov.

Na voljo bo brezplačen hotelski transfer od Garažne hiše Fornače do Hotela Piran. Za rezervacije in vsa dodatna vprašanja lahko pokličete na 820 10 420 ali jim pišete na booking@eh.si.

Poletni klepeti z vinarji v vinoteki Hotela Piran:

28. junij VINA BRIČ

5. julij VINA MURSA

12. julij VINA CONSTANTINI

19. julij VINA RODICA

27. julij VINAKOPER

2. avgust EKO KRAFT DESTILARNA RODICA (GRAPPE)

9. avgust VINA R&D KORENIKA

16. avgust VINA MURSA

23. avgust VINA SANTOMAS

30. avgust VINA VINAKOPER

6. september VINA NEBÓ

13. september PENINE ISTENIČ

27. september VINA SČUREK

Deli novico: