NOVI STANDARDI PRIVLAČNOSTI: Generacija Z nori za 'seksi podganami'

Trendi

Internet je obsedla nova modna muha generacije Z: znani moški, ki jih ljudje primerjajo s privlačnimi podganami. Ta trend, imenovan 'Hot rodent boyfriends', se je hitro razširil in postal pojem za nekatere najbolj priljubljene igralce in zvezdnike.

Med te zvezdnike sodijo Timothée Chalamet, Barry Keoghan, Jeremy Allen White in Josh O'Connor. Vsak od teh moških je označen kot različna vrsta privlačne podgane: Chalamet kot podgana iz Disneyjevega filma, White kot umirjena podgana, O'Connor kot seksi nasilna podgana, ki varuje kralja podgan (Keoghan). Ta trend je sprožil tudi nekaj ideoloških vprašanj, saj so vsi omenjeni moški belci. Kljub temu se zagovorniki trenda osredotočajo na estetske lastnosti in ne na etnično pripadnost. Hkrati naj bi bili ti moški privlačni in dovolj prijazni, da bi bili primerni za dolgotrajno zvezo, poroča The Guardian.

Trend je postavil v ospredje zvezdnike z unikatnimi in nežnimi potezami ter pokazal, da privlačnost prihaja v različnih oblikah. Ta internetna muha je dokaz, kako hitro se lahko spremeni percepcija lepote in kako močno lahko vpliva na javno mnenje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija