V KOPRU BODO TEKLI MALI BOŽIČKI: Pestro sobotno dogajanje na promenadi

Koper

V soboto, 14. decembra, bo središče Kopra v znamenju otroškega Božičkovega teka in pestrega programa za otroke in odrasle. V okviru Baby Center Božičkovega teka se bodo otroci stari od dveh do 11 let pomerili v tekaškem izzivu na 200 metrov, njihovi starši in drugi udeleženci pa v Božičkovih spretnostnih izzivih. Na dogodku, ki se bo na promenadi ob koprski tržnici pričel ob 10. uri, ne bo manjkal niti sam Božiček.

"Z dogodkom, ki ima tako pridih zabave kot športa, želimo otrokom pričarati čarobno božično energijo. Na promenadi bo najmlajše obiskal tudi Božiček ter jih obdaril s številnimi malimi presenečenji," pravijo v Društvu za promocijo športa Slovenije, ki dogodek organizirajo skupaj z Atletskim klubom Koper.  

Za prijave in dodatne informacije se obrnite na elektronski naslov info@sportforum.si ali na telefonsko številko 051 262 407. Prijave so možne do sobote do 9. ure. Prijavnina na dogodek znaša 4,90 evra, vsakega udeleženca pa bo Božiček tudi obdaril s kopico presenečenj.

Društvo za promocijo športa Slovenije bo s prihodnjim tednom med drugim tudi zaključilo že tretjo predbožično dobrodelno akcijo Sreča skače – Žoga kot otroško darilo za praznične dni, s katero je skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in številnimi športnimi prijatelji decembrskim dobrim možem pomagalo pri obdarovanju otrok z novimi športnimi žogami kot osrednjimi prazničnimi darili.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija