V ANKARANU IZVAJAL PSIHIČNO NASILJE: Kričal na žensko in jo žalil, posredovali policisti

Kronika

Včeraj popoldan so policisti intervenirali v Ankaranu, kjer je moški pod vplivom alkohola izvajal psihično nasilje nad žensko. Nanjo je kričal in jo žalil, s kršitvami pa ni prenehal niti po prihodu policistov na kraj. Odredili so mu pridržanje in izdali plačilni nalog, so sporočili s koprske policijske uprave.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 182 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij, šestkrat pa so bili obveščeni o kršitvah s pirotehničnimi sredstvi.

Zvečer so v Portorožu ustavili 67-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,83 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Kozini je nekdo iz kleti ukradel štiri letne pnevmatike znamke Nexem, vredne 400 evrov.

Ob 22.20 so v Pivki odvzeli vozniško dovoljenje 27-letni voznici osebnega avtomobila, ker je odklonila strokovni pregled na droge. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.25 je pri Tribanu 65-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti z osebnim avtomobilom zapeljala v jarek. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 1,10 mg/l alkohola. Sledi ji obdolžilni predlog.

Nekaj minut čez polnoč pa so v Ilirski Bistrici ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,83 mg/l alkohola. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 18 ilegalnih prehodov državne meje: pri Rakitovcu tri državljane Maroka in osem državljanov Afganistana in pri Prapročah sedem državljanov Nepala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija