UJET S HEROINOM IN MARIHUANO V SPODNJICAH: Poleg mamil je doma imel še 20 tisočakov gotovine

Kronika

Policisti so zaradi preprodajanja mamil aretirali 31-letnega Tržičana in 49-letnega Tržačana. Mlajši je mamila skrival v spodnjicah.

Policisti so na Opčinah ustavili 31-letnega Tržičana, ki je imel pri sebi 30 gramov heroina in nekaj marihuane, oboje je skrival v spodnjicah.

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Policistom je padel v oči v Ulici Alpini, zazdel se jim je sumljiv, zato so mu začeli slediti in ga ustavili v Proseški ulici. Tudi na omenjenem naslovu so opravili hišno preiskavo in ugotovili, da 49-letnik skriva več kot 300 gramov heroina in 200 gramov marihuane ter 20.000 evrov gotovine. Zasegli so tudi pripomočke za pripravo mamil, piše Primorski dnevnik.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija