TRK V DREVO USODEN ZA DVA MLADA KRAŠEVCA: V avtu pet mladeničev iz okoliških vasi

Kronika

V občini Komen se je ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta se dve osebi tako hudo poškodovali, da sta na kraju nesreče umrli. Tri poškodovane so prepeljali v bolnišnico, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Fotografija je simbolična.

Z ogledom so policisti ugotovili, da je 18-letni voznik peljal osebni avto od Brestovice v Gorjansko, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, v drevoredu zapeljal v levo in trčil v drevo. V vozilu so bili še trije 18-letni fantje in en 17-letnik, vsi doma s Krasa, z okoliških vasi.

Na kraju so bili gasilci in reševalci. Eden od udeležencev je umrl takoj na kraju (potnik zadaj), za drugega (voznika, ki so ga na kraju tudi oživljali) pa je zdravnik potrdil smrt ob 1.30. Ostale tri potnike so reševalci odpeljali na zdravljenje v bolnišnico Šempeter.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  02 .01. 2019 ob  19: 40
Se bolj nagibam k ograjam kot pa k temu da bi zagali drevesa,na obali bi resila poletno vrocino in svez zrak...
V novejsem prispevku je videt da je opet negdo zgubu zivljenje,tokrat je zletel v kamen in so ga najdli v grapi
mario špinel |  02 .01. 2019 ob  08: 48
Drevo ni krivo če je "voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ".
Kukuruz |  01 .01. 2019 ob  20: 41
Lahko jo dobis malo na parkiriscu slej kot prej pa mores it na cesto.Ograja bi odbila voznika,podrsala desni del avtomobila,morda bi voznik utrpel lazje poskodbe,se prestrasu in jih poslusal doma..vsekakor bi drevo zivelo naprej brez da bi ga gdo hotu odzagat
mario špinel |  01 .01. 2019 ob  13: 35
Razmišljam, da 18-letniki imajo izpit , nimajo pa kilometrine! Žal.
Kukuruz |  01 .01. 2019 ob  12: 45
-1
Poznam ze 6 primerov smrtnih nesrec z trkom v drevo ob cesti.Vcasih so sluzili za senco popotnikom..malo fantaziram v mislih in razmisljam ce bi kaj pomagalo da jih nebi bilo tam ali pa morda ograja ki bi preprecila trk,nevem lahko bi kaj pomagalo ali pa tudi ne