SUPER FIT NONA: Uganete, koliko je stara? (FOTO, VIDEO)

Trendi

53-letna Andrea Sunshine iz Londona je postala hit na družbenih omrežjih in polni naslovnice revij. Vsak dan trenira v fitnesu po vsaj tri ure, piše The Sun. Prav tako je predana posebnemu načinu prehranjevanja. Poje preko 150 jajc in več kot 15 kilogramov sladkega krompirja na mesec. Pravi, da obožuje solate in zelenjavo, predvsem brokoli, ki je izjemno hranljiv.

Fitnes trenerka je povedala, da je njen cilj nenehno teženje k napredku in da je pri tem odrekanje nujna stvar. Jajca so priljubljena med tistimi, ki si želijo graditi mišice, povprečno jajce pa vsebuje kar 13 gramov beljakovin.

Ker tako pogosto telovadi, mora zaužiti veliko količino kalorij. Poje šest do osem obrokov dnevno in zaužije več kot 3500 kalorij. Mimogrede, standardni priporočeni vnos je približno 2000 kalorij za odraslo žensko, vendar je odvisen od številnih dejavnikov, kot so na primer starost ter pogostost in intenzivnost vadbe.

Ker ima dva vnuka, ji mnogi pravijo 'fitnes nona', kar je ne moti. Pravi, da je v najboljši formi in da je zelo zdrava. Obstaja stigma, da bi se ženske v določeni starosti morale posvetiti le skrbi za dom in družino, vendar je možno oboje, je prepričana. 

Zaradi atraktivnega videza dobiva veliko ljubezenskih ponudb. Čeprav je stara čez 50 let, to moških ne moti. Trdi, da jo na zmenke vabijo pol mlajši moški in to ji laska.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija