SUMLJIVO VOZILO ITALIJANSKIH REGISTRSKIH OZNAK: Šoferja prijeli na begu

Kronika

Ljubljanski policisti so v nedeljo v okolici Drage prijeli Sirca, za katerega se je v nadaljnjem postopku izkazalo, da je voznik, ki je dan prej prevažal tujce, a je pred policisti, ki so vozilo ustavili, pobegnil. Sircu so odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika. Ta je zanj odredil pripor.

Policisti so v soboto v jutranjih urah pri varovanju državne meje zasledili osebno vozilo, italijanskih registrskih oznak, v katerem je bilo več oseb. Prijeli so štiri osebe, tri osebe in voznik pa so s kraja zbežali. Prijeti tujci so državljani Sirije, Palestine in Iraka, za mednarodno zaščito pa niso zaprosili. Vozilo so policisti zasegli in opravili ogled, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Voznika, ki je zbežal s kraja, so policisti prijeli v nedeljo v okolici Drage. Odvzeli so mu prostost in ga danes po zbranih dokazih s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Ta je zanj odredil pripor.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija