ŠPORTNA ZVEZA KOPER Z NOVO PODOBO: Odslej jih najdete na tem naslovu

Koper

Športna zveza Koper je v letošnji september vstopila z novo grafično podobo, preselila se je v nove prostore na Bonifiki, imenovali pa so tudi nov strokovni svet.

Športna zveza Koper, ki je letos število svojih članov povečala na 70 društev in dobila novega predsednika Jureta Orla, se zdaj predstavlja še v novi grafični podobi. Posodobili so namreč logotip, ki ga zdaj krasita barvi Kopra, modra in rumena. Krog ponazarja sonce, ki je prav tako simbol mesta, hkrati pa tudi žogo in glavo športnika v gibanju. Spodnja linija predstavlja val, če pa bi vse poteze povezali med seboj, bi dobili črko K (kot Koper).

Zveza se je tudi preselila na novo lokacijo, nad prostore Teniškega kluba Luka Koper v Športno rekreacijskem centru Bonifika. "Novi prostori se nahajajo na bolj dostopni lokaciji, nudijo večjo produktivnost in so primernejši za delovanje zveze," pravi predsednik Športne zveze Koper Jure Orel.

Poleg potrditve nove celostne podobe in podpisa pogodbe z Zavodom za šport za nove prostore pa je izvršni odbor na zadnji seji 28. junija imenoval še 7-članski strokovni svet. "Vse to s tendenco pokrivanja čim širšega športnega spektra v Mestni občini Koper," ob tem dodaja Orel.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ratman |  10 .09. 2019 ob  14: 58
@Jack: Amen :)
Jack |  10 .09. 2019 ob  14: 56
Se opravičujem avtorju (in komisiji), ampak tale "logo" izgleda kot da smo v letu 1980... Simbol (ilustracija) dosega nivo prvega razreda osnovne šole. Izbrana tipografija nikakor ne tvori sinergije s simbolom. Povezave z grbom MOK ni moč najti (razen v besedi Koper), saj so vse barve popolnoma zgrešene. Zgodba o povezavi v črko K ne drži veliko vode.
Tako reprezentativne (torej pomembne) zadeve se prepušča popolnim amaterjem. Slovenija pač.
Lili |  10 .09. 2019 ob  11: 09
Ma veš kaj je zanimivo? Da eni vedno padejo na noge..in imajo več življenj...