NOVO VODSTVO, NOV ZAČETEK ZA ŠPORTNO ZVEZO KOPER: Na obisku tudi prvi podpredsednik Olimpijskega komiteja

Koper

V ponedeljek sta se v Kopru srečala prvi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) mag. Janez Sodržnik in novoizvoljeni predsednik ŠZ Koper (ŠZK) Jure Orel, ki sta si med drugim izmenjala nekaj informacij o prihajajočih aktivnostih ter poudarila pomen medsebojnega sodelovanja. 

Janez Sodržnik in Jure Orel

"Iskrena podpora koprskemu športu s strani g. mag. Janeza Sodržnika prihaja v pravem trenutku, samo nekaj dni za tem, ko je novi Izvršni odbor ŠZK na svoji prvi seji soglasno potrdil smele korake v skladu s sprejetim programom zadnje skupščine," je ob tej priložnosti dejal predsednik ŠZK Jure Orel.

28. junija je namreč potekala prva seja izvršnega odbora ŠZK, na kateri so si člani razdelili področja dela in zastavili načrte za prihodnost, čez nekaj dni pa bo sledil začetek kandidacijskega postopka za imenovanje strokovnega sveta ŠZK.

Športna zveza Koper je v zadnjih mesecih povečala članstvo na 70 društev in si prizadeva za njihovo tesnejše sodelovanje ter krepitev vloge predstavnika civilne športne sfere v koprski občini.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  03 .07. 2019 ob  14: 19
@bubobubo
Ja..pred kratkim na tv... Ampak ni kaj..je nova ekipa novega župana, ki je obljubljal,da bo vse novo..sej je.. ljudi je zamenjal, kdo pa so..ni pomembno,samo da so njegovi! Do sedaj kar je zamenjal, je vse en velik NIČ.
bubobubo |  03 .07. 2019 ob  12: 57
a ni bilo o tem Juretu že nekje nekaj napisanega, ampak v nekem drugem kontekstu, ki se mi nikakor ne poklapa s to objavo, ampak v naši deželici je itak vse možno, joj, joj