SREČANJE PREDSEDNIKOV ŠPORTNIH ZVEZ KOPER IN ANKARAN: Preučujejo možnosti sodelovanja in skupnih projektov

Ankaran

Novoizvoljeni predsednik Športne zveze Koper je dal pobudo za prvo uradno srečanje v Ankaranu, kjer sta včeraj, s predsednikom Zveze športnih društev Klif Ankaran, Esadom Kajtazovićem, preučevala možnosti sodelovanja in skupnih projektov na področju športa.

Jure Orel, ki je bil za predsednika Športne zveze Koper izvoljen v začetku junija, je dal pobudo zaradi želje po nadaljnjem sodelovanju med klubi in društvi, ki so še ne dolgo nazaj delovali pod okriljem Športne zveze Koper. Predsednika sta predvsem preučila možnosti sodelovanja med društvi, izmenjala sta dobre prakse in se pogovorila o morebitnem sodelovanju na regijskih projektih.

Srečanje je potekalo tudi pod okriljem Regijske pisarne OKS-ZŠZ, za vodenje katere je pred kratkim Športna zveza Koper podaljšala pogodbo z Olimpijskim komitejem Slovenije za obdobje štirih let. Orel se je na srečanju zavzel še za nadaljnje aktivnosti za povezovanje in sodelovanje vseh športnih organizacij v regiji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  14 .06. 2019 ob  22: 14
-3
Z 9 milijoni evrov proračuna si lahko zgradite športno dvorano in stadion, ampak ne s tem županom, ker nima preveč volje za delat.
vseved |  14 .06. 2019 ob  15: 38
@ istriano, kako da ne ? Imamo obnovljeno igrišče nad bolnico Valdoltra ! Sicer ne vem komu služi, ampak je pa obnovljeno.
Istriano |  14 .06. 2019 ob  12: 59
-3
V Ankaranu ne bo nič, ker tam se NE DELA.
Istriano |  14 .06. 2019 ob  12: 59
-3
V Ankaranu ne bo nič, ker tam se NE DELA.