SE ODPRAVLJATE NA PLAŽO? Ne prezrite teh opozoril, lahko se zgodi tudi vam

Kronika

Policisti ponovno svetujejo in opozarjajo, da na plažo ne nosite vrednih predmetov in dokumentov oz. jih nikoli ne puščate brez nadzora, niti za kratek čas. Prav tako v vozilih ne puščajte vrednih predmetov in torbic na vidnem mestu.

Včeraj med 11.00 in 12.30 je nekdo na plaži v Ankaranu izkoristil nepazljivost oškodovanke in ukradel žensko torbico, v kateri je imela osebne dokumente, bančno kartico in dva mobilna telefona znamke Samsung.

Med 13.00 in 14.30 je nekdo z razbijanjem stekla vlomil v avtomobil, ki je bila parkiran na makadamskem parkirišču na Debelem Rtiču. Iz vozila je ukradel žensko torbico z denarnico, osebnimi dokumenti in bančno kartico.

Med 14. in 15. uro je nekdo na plaži v Ankaranu izkoristil nepazljivost oškodovanke in ukradel mobilni telefon znamke Huawei, črne barve.

Nekdo je med 22.20 in 22.25 vstopil skozi odprta vrata skladiščnega prostora gostinskega lokala v Izoli in iz prostora ukradel torbico, v kateri je imela oškodovanka 75 evrov, osebne dokumente in ključe avtomobila.

Vlomili tudi v avtomate za točenje goriva

Danes ob 3.50 so neznani storilci vlomili v avtomate za točenje goriva na avtomatskem bencinskem servisu v Kopru. Pri tem jih je opazila mimoidoča in varnostnik, zaradi česar jim ni uspelo ukrasti kaset z denarjem in so pobegnili v neznani smeri.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija