SE MU JE MUDILO NA MORJE? V predoru Kastelec presegel dovoljeno hitrost za kar 73 kilometrov na uro!

Kronika

V petek, 11. junija, zvečer so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je v smeri proti Kopru skozi tunel Kastelec peljal 73 km nad omejitvijo. Policisti so 54-letnega voznika oglobili.

Isti večer ob 20.30 je voznik osebnega avtomobila prehitro peljal skozi vas Cepki. Policisti so ga ustavljali, vendar ni ustavil. Peljali so za njim in ga uspeli ustaviti v Dekanih. 46-letnemu Koprčanu so odredili alkotest, vendar ga je odklonil, zatem so mu odredili pridržanje. Ker se je policistom uprl in jih žalil, so uporabili prisilna sredstva. Sledi mu plačilni nalog in enotni obdolžilni predlog.

V soboto ob 11.30 je v Cepkih 33-letna voznica motornega kolesa iz okolice Ljubljane vozila preblizu desnega roba vozišča in trčila v zid. Pri padcu se je lažje poškodovala, odpeljali so jo v izolsko bolnišnico. Izdan ji bo plačilni nalog.

V nedeljo je v izolskem avtokampu nekdo ukradel tri kolesa, v skupni vrednosti približno 10.000 evrov, so še sporočili s koprske policijske uprave. Gre za moško gorsko kolo črne barve znamke Canyon, žensko gorsko kolo znamke Giant Liv, črno-roza barve in gorsko kolo znamke Specialized Rhyme, črne barve z vijoličnim napisom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija