Prometna nesreča zaradi nepravilno naloženega tovora

Goriška

Včeraj v večernih urah so policisti na Ajdovskem obravnavali prometno nesrečo zaradi nepravilno naloženega tovora. Ugotovljeno je bilo, da je 41-letni voznik osebnega avtomobila peljal iz smeri Črnega Vrha proti Colu. Omenjeni voznik je imel na vozilu pripet priklopnik, na katerem je imel naložene več tramov, v dolžini približno 7 metrov.

Zaradi neprilagojene hitrosti in nepravilno naloženega tovora je začelo priklopnik zanašati, tako da je 41-letni voznik izgubil oblast nad vozilom. Z osebnim vozilom je zapeljal desno izven vozišča v brežino, priklopnik pa je zaneslo levo na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno po svoji desni strani vozišča pripeljal 37-letni voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v priklopnik. Prometni policisti so 41-letnemu vozniku, povzročitelju prometne nesreče, zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Nepridiprav vlomil v hišo na Tolminskem

Včeraj so policisti obravnavali vlom v eno od nenaseljenih stanovanjskih hiš na Tolminskem. Neznani storilec je namreč z neznanim predmetom vlomil skozi balkonska vrata in vstopil v notranjost objekta ter pregledal prostore. Po sedanjih ugotovitvah storilec ni odnesel ničesar.

Vlomili v osebno vozilo

Policisti so včeraj na makadamskem parkirišču pod spomenikom Cerje obravnavali vlom v osebni avtomobil znamke Honda. Neznani storilec je namreč včeraj popoldne prišel na omenjeno parkirišče ter pristopil do parkiranega osebnega avtomobila. Nepridiprav je razbil steklo na prednjih desnih vratih vozila in nato iz notranjosti vozila ukradel denarnico, v kateri je oškodovanka poleg manjše vsote gotovine in bančne kartice imela tudi druge osebne dokumente.

Vlomili v trgovino

Danes zgodaj zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v eno izmed trgovin v Spodnji Idriji. Po prvih ugotovitvah je neznani storilec iz notranjih prostorov ukradel več paketov cigaretnih zavojčkov različnih znamk in proizvajalcev. Po storjenem kaznivem dejanju je storilec z odvzetimi predmeti trgovino zapustil neznano kam. S tem protipravnim ravnanjem je storilec povzročil za približno 1.000 evrov materialne škode.

Deli novico: