PRILJUBLJENA TRGOVINA MIRELLA OMOGOČA DOSTAVO NA DOM: Odprla svojo stran na Facebooku

Trst

Priljubljena tržaška trgovina z oblačili Mirella je naredila korak naprej. Na družbenem omrežju Facebook je odprla stran, na kateri oglašuje svojo ponudbo in preko katere sprejema naročila za dostavo oblačil naravnost na dom.

Trgovina, ki deluje na naslovu Corso Cavour 4b v Trstu, v bližini železniške postaje, je svojo stran na Facebooku odprla ravno danes. Med prvimi objavami so v Mirelli oglaševali različna oblačila ter zraven pripisali tehnične podrobnosti in ceno.

Priljubljena trgovina namreč ponuja tudi naročanje in dostavo na dom po Trstu. Dostava oblačil je v roku ene ure od oddaje naročila brezplačna, minimalni znesek naročila pa mora znašati vsaj 20 evrov. "Pišite ali pokličite na 040 365 548 in pripravili vam bomo vaše naročilo," so še zapisali v Mirelli.

BI KOPRČANI DANES ŠE OPRAVILI VOZNIŠKI IZPIT? Preizkusi v Kopru konec marca

Le vsak tretji dolgoletni slovenski voznik bi danes še opravil vozniški izpit. Tako je pokazala lanska Turneja mobilnosti, v kateri je v simulator vožnje DRAJV sedlo nekaj manj kot 300 voznikov iz desetih slovenskih regij. Koprčani so se med vsemi regijami odrezali najbolje v situaciji, ko je izpred šolskega avtobusa na cesto stekel otrok.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  11 .03. 2020 ob  07: 40
Ja,očitno je.Ne vem pa,če je naslov pravi-priljubljena.
Trgovina,kot skladišče polna cenenih kitajskih cunj.
Primerna za kupovanje na veliko in preprodajo v manjših trgovinicah po Sloveniji.
Zaposlene pa zijalaste,nekulturne prodajalke.
Stranke pa temu rangu primerne.
DajnO |  10 .03. 2020 ob  16: 49
Kaj je to reklama?