PRETIRAVAL JE S TEŽO: Tako grdo se je med treningom poškodoval znan bodybuilder (VIDEO)

Trendi

Bodybuilding sploh ni lahek šport, saj morate poleg konkretnega in rednega treniranja veliko pozornosti nameniti prehrani in negi telesa, če želite biti v vrhunski formi. Ryan "Big Rig" Crowley se tega zagotovo drži, vendar je tokrat močno pretiraval z dvigovanjem teže. Pri izvajanju bench pressa se je namreč hudo poškodoval, kar je razvidno iz strašljivega videoposnetka.

Na njegovo žalost v zadnjih dneh pozornosti ne vzbuja zaradi uspehov na tekmovanjih, temveč zaradi hude poškodbe, ki se mu je zgodila na treningu. Ko je izvajal 'bench press', je nekaj šlo zelo narobe.

Nekaj dni nazaj je bil operiran in to šele 30 ur po tem, ko je prišlo do poškodbe. Dobil je tablete proti bolečinam, saj so bile te neznosne.

Slikanje z magnetno resonco ni prišlo v poštev, saj je preširok in se ni mogel uleči v komoro

View this post on Instagram

A post shared by Larry (@larrywheels)

Operacija, ki sicer traja eno uro, je pri njem trajala štiri ure. To pa zato, ker mu je moral doktor popolnoma rekonstruirati prsno mišico, saj je strgal kito s kosti in mišico s tetive. Prav tako je imel manjšo raztrganino na biceps mišici.

Upa, da bo lahko v nekaj tednih začel z rehabilitacijo.

Na srečo po poškodbi dobro okreva, vendar ga čaka še dolga pot do normalnega fizičnega zdravja. Zahvalil se je oboževalcem in kolegom, ki so mu z donacijami pomagali plačati zdravljenje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija