PREPLAH NA DRUŽBENIH OMREŽJIH: Žeblji in preluknjane pnevmatike od Fernetičev do Trsta?

Kronika

Zaradi žebljev naj bi na cestišču obstalo več deset voznikov na avtocestnem priključku od Fernetičev do tržaškega pristanišča in od krožišča na Opčinah do križišča na H.

Fotografija je simbolična.

Na družbenih omrežjih se je včeraj razširil preplah zaradi preluknjanih pnevmatik na hitri cesti oz. avtocestnem priključku od Fernetičev do tržaškega pristanišča pri sedmem pomolu ter od krožišča na Opčinah do križišča na H na spodnjem Ključu, poroča Primorski dnevnik.

Oba odseka so si ogledali policisti in tržaški lokalni policisti, a žal brez uspeha, saj niso našli nič sumljivega. Na cestišču prav tako niso našli žebljev, ki naj bi bili krivi za preluknjane pnevmatike. Prav tako informacij o dogodku ni imela družba ANAS, ki upravlja italijanske državne ceste.

V lažnem sporočilu na socialnih omrežjih je bil zapisan še podatek, da je več deset avtomobilov, ki so preluknjali pnevmatike, odpeljala avtovleka znanega tržaškega avtokleparskega podjetja. Po navedbah časnika podjetje zaradi preluknjanih pnevmatik naj ne bi odpeljalo niti enega avtomobila.

Zgodba se je s tem zaključila in ob tem se poraja dvom, ali gre za naključje oz. za posledice namernega dejanja. Včeraj pa je bila še kako na mestu tretja hipoteza o lažni novici, zaključuje omenjeni časnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija