POSLANKA SDS Z ANONIMNIM PROFILOM 'OBRAČUNAVA' Z NASPROTNIKI VLADE: Izdalo jo je spodletelo preklapljanje med računi

Slovenija

Na družbenih omrežjih je znova završalo. Za razburjenje je tokrat poskrbela poslanka stranke SDS Alenka Jeraj. Nehote je namreč razkrila, da ima na Twitterju ustvarjen lažni profil, s katerim podpira delovanje vlade in 'obračunava' z njenimi kritiki.

Alenka Jeraj

Jerajeva se je med debato o (ne)spoštovanju ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa na smučiščih zapletla pri preklapljanju med svojim uradnim in anonimnim profilom in tako razkrila, da ima na Twitterju ustvarjena dva računa. Pri lažnem oz. anonimnem se skriva za imenom Kopriva, uporablja pa ga predvsem za podpiranje vlade in 'obračunavanje' z njenimi kritiki.

Poslanka SDS je napačni račun oz. profil uporabila, ko je komentirala zapis novinarja Novice Mihajlovića, ki je zapisal, da je na lastne oči videl, da nihče na smučiščih ne preverja, ali so uporabniki smučišč negativni na koronavirus. Kot je še dodal: "In ja, pivo v oštariji komot dobiš, če lepo vprašaš."

Jerajeva je novinarju najprej odgovorila kot Kopriva: "Na Rogli smo morali pokazati negativni test pri nakupu vozovnice. Pri lokalih je gneča vedno, ne samo sedaj. Meni se zdi, da je zadeva kar lepo tekla. Ni bilo vedno 2 m distance, so pa ljudje imeli maske in šale. Glede na to, da je malo pihalo, najbrž ni bilo veliko možnosti ..."

Potem pa je nadaljevala s svojim uradnim profilom. " … za okužbo, sploh ob predpostavki, da smo bili na smučišču zdravi, saj smo imeli negativne teste. Mene bolj skrbijo gruče po mestih in trgih, kjer ljudje hodijo brez mask," je zapisala kot Alenka Jeraj.

Neuradni profil @Kopriva60918021 je aktiven približno en mesec. Iz njega je razvidno, da se je Jeralova kot Kopriva pogosto oglašala v prid vlade in jo zagreto branila pred kritiki. Sporen tvit, pri katerem se je Jeralova izdala, pa je bil medtem že izbrisan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  24 .02. 2021 ob  09: 38
tako pač deluje ta oblast od marešalota navzdol.
Bayliner |  23 .02. 2021 ob  20: 24
Hehe, kopriva se je opekla ...... le kaj bo sedaj tvitnil njen šef?
hribi |  23 .02. 2021 ob  19: 29
11
Nije žvaka za seljaka.
bubobubo |  23 .02. 2021 ob  18: 27
10
za kokoši je koruza, ne tvit
vseved |  23 .02. 2021 ob  17: 56
18
To so ljudje brez hrbtenice, kimavci ,ki naredijovse kar jim ukaže Janša brez razmišljanja . Grims, Gorenak,Pojbič, Mahnič, Irgel, to so navadni muzgavci prisesani na državne jasli.
Ištrijan |  23 .02. 2021 ob  17: 18
22
Ke figura de merda!!!!! Klovni(ca).....vsak clovek z malo dostojanstva (ki seveda ni verni fanatik velikega vodje) bi se od sramote zakopal 42 metrov pod zemljo.....in tam ostal za vedno!!