POŠAST IZ SRBIJE NA BEGU: 8-letno hčer imel zaprto v kopalniški kadi in jo stradal (FOTO)

Kronika

Pretresljiva vest prihaja iz Srbije, kjer je oče stradal svojo 8-letno hčer in jo imel zaprto v kopalniški kadi kot ujetnico. Grozljivka naj bi se več let odvijala v enem od beograjskih naselij.

37-letni U. P. je več let zlorabljal svojo izvenzakonsko partnerko, 8-letno hčer pa je imel zaprto v kopalniški kadi kot ujetnico in jo stradal, poročajo srbski mediji. Vse kaže, da bi se zadeva še naprej odvijala skrbno skrita za štirimi stenami, če ne bi partnerka pred nekaj dnevi pobegnila iz stanovanja ter krvava in pretepena stekla do policijske postaje in ga prijavila.

Policisti so našli 8-letno deklico v zelo slabem zdravstvenem stanju, praktično na robu smrti. Bila je dehidrirana in sestradana, ob sprejemu v bolnišnico naj bi bili celo vsega hudega vajeni zdravniki povsem šokirani. Kot poroča Kurir, so dežurni zdravniki jokali, ko so jo zagledali.

Srbska policija je objavila fotografijo 37-letnika, ki je trenutno na begu. Skrb za deklico pa je prevzel sprejemni center za otroke. Največji problem je, ker je izredno podhranjena in ne more jesti. V bolnišnici jo hranijo tako rekoč po drobtinicah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Janko |  28 .03. 2023 ob  19: 06
Če bi malo spremljali novice bi napisali, da so ga že prejeli.