PONOČI POČILO NA MARKOVCU: Pijan in prehiter skozi krožišče (FOTO)

Kronika

Danes ponoči ob 1.20 je 56-letni voznik kombija vozil po mestni ulici na Markovcu. Zaradi neprilagojene hitrosti je v krožnem križišču trčil v robnik, pri tem izgubil oblast nad vozilom, trčil v prometni znak in zapeljal čez robnik, kjer je trčil v drevo. Bil je lažje telesno poškodovan. Alkotest je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (0,89 mg/l). Zoper njega bo podan obdolžilni predlog, so sporočili s koprske policijske uprave.

Nesreča na Markovcu

Včeraj ob 16.40 je 40-letna voznica osebnega avtomobila v Luciji izsilila prednost drugi 40-letni voznici, ki je z avtomobilom vozila po prednostni cesti. Povzročiteljica je bila pod vplivom alkohola (0,42 mg/l). Izdan ji je bil plačilni nalog.

Ob 18.20 uri je 22-letni voznik motornega kolesa na regionalni cesti Postojna - Razdrto zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil, ki ga je pred njim vozil 53-letni voznik, ki je pravilno zavijal levo z vozišča. Voznik motornega kolesa je bil lažje telesno poškodovan. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  05 .07. 2019 ob  17: 12
A je kdo v stanju te pijance spravit iz cest? Ali pa vsaj v dolgoletni zapor in potem stalen nadzor? Kdor si kvari zdravjem s kajenjem, naj si ga, pijanci pa pobijajo ljudi. Tokrat se je slučajno dobro izteklo, da je bilo ob taki uri in da ni šla mimo kakšna nedolžna žrtev.