POLICIJA OBJAVILA POSNETEK ZASLEDOVANJA POBEGLEGA VOZNIKA: Divjal po prestolnici, prevozil rdečo luč in karamboliral (VIDEO)

Kronika

Slovenska policija je objavila posnetek voznika, ki je bežal pred ljubljanskimi policisti, prevozil rdečo luč na semaforju in povzročil prometno nesrečo. Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika med udeleženimi v trčenju hujših poškodb ni bilo.

Ljubljanski policisti so poskušali ustaviti voznika osebnega vozila renault clio, ki ni upošteval njihovih navodil in nadaljeval s hitro vožnjo po prestolnici. Ko je nadaljeval z begom po Podutiški cesti iz smeri Ledarske ulice proti Ulici bratov Babnik, je skozi križišče zapeljal kljub rdeči luči na semaforju. Zaradi tega je povzročil prometno nesrečo, je ob objavljenem posnetku pojasnila Slovenska policija.

"Voznik je pred nesrečo storil več hujših kršitev cestnoprometnih predpisov, prav tako je bilo med ogledom kraja prometne nesreče ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih hujših kršitev bo obravnavan za sum storitve kaznivega dejanja 'nevarna vožnja v cestnem prometu'," so že zapisali na policiji.

Kljub nevarnemu in nespametnemu ravnanju voznika, s katerim ni ogrožal le sebe, ampak tudi druge udeležence v prometu, v trčenju ni bil nihče huje poškodovan.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  10 .11. 2019 ob  14: 50
Itak da clovek zgubi pamet ce se ga preganja..
Ta bel avto,v katerega se je zaletel me spominja na mojga prjatla v kontekstu:jst nisem povzrocil nesrece,voxil sem po pravilih,ustavil in previdno se prikljucu.Clio bi mogu zmanjsat hitrost po predpisih in pocakat da se jst vkljucim na glavno in vozit za mano,kot jst vozim za drugimi..ni spostoval pravil!!
Se dobro da mu ni priletel na streho...za voljo razbite plocevine
choco |  09 .11. 2019 ob  21: 40
@mark
tipicno.. imas debila, ki s svojo voznjo spravlja v nevarnost soudelezence v prometu, ga boli K za druge, krsi vec CPP..
"Luzerji" pa so policaji, kateri so preprecili, da ta osebek nemoteno nadaljuje s tem pocetjem?
Bravo!
mark |  09 .11. 2019 ob  20: 08
-2
keri pametnjakoviči policajski (z vsem spoštovanjem do policistov ki korektno opravljajo svoje delo), celo naselje spravili v nevarnost zaradi "pilota" v 30 let starem Kliotu?! wtf, a ste prevč ameriških filmov gledal al kaj...a nimate dronov ?! pejte lovit jankoviče, luzerji.