PANIKA NA MINISTRSTVU ZA DELO NEPOTREBNA: Sporna pošiljka ni vsebovala nevarne snovi

Slovenija

Bel prah, ki so ga danes zjutraj v pošiljki prejeli na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, je po rezultatih prve analize nenevaren, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dogodku.

Pošiljko, iz katere se je usul bel prah, so odprli okoli 8.30. Osebe, ki so bile v stiku s snovjo, so za nujno potreben čas izolirali od okolice. Kraj dogodka so zavarovali policisti, gasilci in delavci veterinarske fakultete, ter izvedli ukrepe, ki so v teh primerih predvideni.

Rezultati prve analize, ki so jo opravili na inštitutu za mikrobiologio in parazitologijo ljubljanske veterinarske fakultete, so pokazali, da ne gre za nevarno snov, so še sporočili s policije.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
žveplo |  04 .11. 2019 ob  12: 56
Hja, mogoče si je pa "keri zaposlen" tam naročil preko ceneje.si kaj za vdahnit skoz nos... je bil pod stresom, je imel preveč delovnih obveznosti, kratke roke, pritisk od zgoraj in spodaj...pa je rabil "ojačevalec"... na pa so ga dobili. Kdo bo pa sedaj za delo prijel?