PAHOR NEKOČ ČISTIL ČEVLJE NOGOMETAŠEM: Zdaj bo Ilki opral avto

Slovenija

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je s smukaško zmago na svetovnem prvenstvu v Areju znova razveselila ljubitelje tega športa, tako v Sloveniji kot po svetu. Čestitke za njen uspeh dežujejo na družbenih omrežjih, znova ji je na poseben način čestital tudi slovenski predsednik Borut Pahor, ki ga očitno čaka nekaj dela.


Ilka v Pahorjevem objemu 

"Draga Ilka, čestitke za šampionsko zmago. Ampak kaj mi je bilo treba zadnjič pod Pohorjem obljubiti, da vam v tem primeru operem avto?" je na družbenem omrežju Twitter zapisal Pahor, ki je ob slovenskih športnih uspehih že večkrat poskrbel za "nenavadne" obljube, med drugim se večina še spomni čiščenja čevljev nogometnim reprezentantom leta 2009 po uvrstitvi na svetovno prvenstvo 2010.

Ob slovesu od izjemno bogate kariere med drugim ima kar 82 zmag, štiri naslove svetovne prvakinje, tri olimpijske kolajne je Štuhčevi ob pogovoru za televizijo Eurosport čestitala tudi Američanka Lindsey Vonn, ki je "skočila" v kader, objela Slovenko in ji dejala: "Odlično" Ponosna sem nate!"

Med tistimi, ki so nekdaj sodili v vrh alpskega smučanja, je tudi Jure Košir, ki je na Twitterju zapisal: "Bravo @ilkastuhec Nora vožnja! #respect." Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze pa je dodala: "Oleeee. @ilkastuhec #fortheperfectline #milkamoment."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija