NOVINAR DOBIL ODPOVED, KER SE JE NA SESTANKU SAMOZADOVOLJEVAL: Ni vedel, da ima vklopljeno kamero

Svet

Ameriška revija New Yorker je odpustila zvezdniškega novinarja, ker se je samozadovoljeval med sestankom prek videokonference. 60-letni Jeffrey Toobin, ki je tudi analitik za ameriško televizijsko mrežo CNN, je v tvitu potrdil, da je bil odpuščen, poročajo tuje tiskovne agencije.

Novinarja so pri samozadovoljevanju zasačili oktobra med sestankom s kolegi, ki je potekal preko Zooma. Po sestanku so ga sprva suspendirali. Toobin je v odzivu dejal, da je mislil, da ima med sestankom izklopljeno kamero.

O novinarjevem spodrsljaju je poročal spletni portal Vice News, ki se je skliceval na neimenovana udeleženca sestanka preko Zooma. Toobin je za portal dejal, da je naredil "sramotno neumno napako" ter se opravičil svoji družini, prijateljem in kolegom.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

Podjetje Conde Nast, ki ima v lasti revijo, je kasneje obvestilo zaposlene, da so Toobina odpustili. "Vsem zagotavljamo, da zadeve, povezane z delom, jemljemo resno," so zapisali.

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Novinar, ki je za New Yorker delal od leta 1983, je na družbenem omrežju Twitter potrdil, da je bil odpuščen. "Vedno bom imel rad New Yorker, pogrešal bom kolege, bral vas bom," je še zapisal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  13 .11. 2020 ob  04: 49
bednik štupido res