NOVE PODROBNOSTI PONEDELJKOVEGA TROJNEGA UMORA: 22-letnik naj bi streljal tudi na policiste

Kronika

Dvaindvajsetletnik, osumljen, da je v ponedeljek zvečer na območju Janč umoril tri ožje sorodnike, naj bi dva strela sprožil tudi proti policistom, so danes dodatno sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Strela proti policistom naj bi sprožil, ko je policija prispela na kraj dogodka.

Fotografija je simbolična.

Kot so v torek sporočili policisti, je 22-letnik v ponedeljek zvečer s hladnim orožjem, najverjetneje nožem, in strelnim orožjem umoril starša in sestro, stare 26, 56 in 60 let. Nato je sodil še sebi.

Policija je obvestilo o dogodku prejela okoli 21. ure, ko je na regijski center za obveščanje poklicala 26-letnica in naznanila bratovo nasilno vedenje. Čez nekaj minut je na številko 113 poklical tudi 22-letnik in povedal, da je umoril družino in da je oborožen.

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Na kraj dogajanja so bili napoteni policisti, aktivirani so bili tudi policisti specialne enote policije. Ob prihodu na kraj jim je poleg megle in noči interveniranje dodatno otežil težko dostopen teren do objekta. Ob postavitvi blokade in približevanju do objekta so policisti slišali dva strela, ki sta bila sprožena v smeri, iz katere so prihajali. Okoliščine tega streljanja na policiji še preverjajo, so sporočili danes.

Po strelih so pripadniki specialne enote vstopili v objekt, v katerem so našli trupla umorjenih in truplo 22-letnika.

Policija je razkrila še, da 22-letnik v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja. Strelno orožje, ki ga je uporabil, je bilo legalno in last umrlega 60-letnika.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija