Nova Miss Universe Ajdovka Sara Savnik

Vipavska dolina

Ajdovka Sara Savnik je postala nova Miss Universe Slovenije, potem ko so Nini Đurđević zaradi afere o njeni izobrazbi odvzeli naziv.

Organizatorji tekmovanja so s plavolaso Nino Đurđevič dosegli dogovor o odstopu, uradno zaradi kršenja določil pogodbe Miss Universe in zaradi neizvrševanja obveznosti in dolžnosti nosilke naziva. Na njeno mesto je tako avtomatsko nastopila Sara Savnik, pred tem prva spremljevalka Miss Universe.

Sara iz Nininih rok ne bo dobila zgolj krone, naziva in lente, ampak tudi 20.000 evrov štipendije za študij na Fakulteti za ekonomijo in menedžment v Zagrebu.

"S ponosom sprejemam naziv Miss Universe Slovenije 2013 in obljubljam, da bom v celoti izpolnjevala vse svoje obveznosti in dolžnosti kot Miss Universe Slovenije 2013 in se hkrati zahvaljujem Organizacijskemu odboru Miss Universe Slovenije za izkazano zaupanje in podporo in se že veselim našega nadaljnjega sodelovanja in dela, ki me čaka v prihodnosti," je za spletno stran Občine Ajdovščina izjavila nova Miss Universe. Na Regionalu na njen odziv še čakamo.