NEDOJEMLJIV PRIZOR V IZOLI: S tem so ogrožali varnost lastnih otrok!

Izola

V soboto je bilo v parku Pietro Coppo odprto izolsko drsališče, ki deluje v sklopu zimskega dogajanja Ledenega otoka, v nedeljo pa je organizator zaradi visokih temperatur, ki so preprečile izdelavo dovolj debele ledene plasti za varno drsanje, moral drsališče začasno zapreti. Kot so sporočili z izolske občine, je v tem času prišlo do množičnega pojava vandalizma, saj so nekateri starši dvigovali otroke čez ograjo na ne dovolj varno ledeno ploskev, brez drsalk in celo na rolerjih in skirojih. S tem so ogrožali varnost lastnih otrok, opozarjajo na občini.

"V igri, ki je presegla meje otroške zabave, pa sta bili ograja drsališča in obstoječa ledena ploskev poškodovani, saj so ju posamezniki namerno lomili. Vodstvo občine obžaluje, da je v prvih dneh po odprtju Ledenega otoka prišlo do tovrstnih vandalizmov, še najbolj obžalovanja vredno pa je dejstvo, da so tovrstna dejanja neodgovorno spodbujali nekateri starši," pravijo na izolski občini, kjer dodajajo, da bodo zato morali poostriti varovanje Ledenega otoka. Na drsališču je že vzpostavljen tudi video nadzor, pojasnjujejo, izolski Ledeni otok pa bo ponovno odprt takoj, ko bodo to omogočale vremenske razmere, predvidoma še ta teden.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  03 .12. 2019 ob  09: 34
Če napišem, da je Izola v Istri. Balkanec takoj briše.
Kje je pol Izola na severnem polu?
Lp
Motoviltz |  03 .12. 2019 ob  08: 29
Še ena klavrna zgodba iz serije "Drugovi i drugarice".
Sicer pa je tudi una druga serija "Tovariši in tovarišice" pripomogla k poneumljanju ljudi.
vseved |  03 .12. 2019 ob  08: 28
@ STRIC IZ OZADJA , presenečen boš, koliko teh "balkancev" je avtohtonih istrijanov.
Stric iz ozadja |  03 .12. 2019 ob  07: 06
Balkanci.... To delajo namerno. Ljudje zbudite se! Kmalu bomo praznovali samo še bajram in podobna sranja.... Koliko bo napadov z noži in avti po evropskih sejmih? A smo še kje sploh varni zaradi te južne golazni?