NE LOMITE SRC ZA BOŽIČNE PRAZNIKE: Danes je zadnji dan, ko lahko končate zvezo!

Trendi

Če želite prekiniti ljubezensko zvezo, je danes zadnji dan, ko lahko to še storite, da bo družbeno sprejemljivo pred božičem.

Čeprav se zdi, da je čas božičnih praznikov poln ljubezni in da se v tem času več ljubezenskih zvez začne kot konča, je resnica povsem obratna.

Za to naj bi bil kriv pritisk, ki ga ljudje doživljajo zaradi družinskih obiskov in iskanja popolnih daril. Prepiri med partnerjema so v tem času bolj pogosti. Zato je december najbolj popularen mesec za prekinitev zveze. Vendar kaže, da obstajajo neobhodne etične norme, ki bi jih bilo potrebno spoštovati.

V Veliki Britaniji so opravili raziskavo, v kateri je sodelovalo 2643 ljudi. Med njimi se je večina strinjala, da je prva polovica decembra zadnji čas, ko lahko še prekinete zvezo pred božičem. V drugi polovici decembra je enostavno preveč kruto nekomu 'dati košarico'.

Sicer so najpogostejši razlogi za prekinitev zveze v decembru varanje, partnerjeve življenjske navade, težave z denarjem in stres v zvezi z božičnimi prazniki.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija