NAPAD V BOLNIŠNICI: Razburjen bolnik zaposlenemu poškodoval roko, drugemu s čelnim udarcem zlomil nos

Kronika

V Splošni bolnišnici (SB) Celje je razburjen bolnik v sredo dopoldne poškodoval dva zaposlena. Enemu je lažje poškodoval roko, drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa je pobegnil. Na Policijski upravi Celje so potrdili, da zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev lahke telesne poškodbe.

Napad na dva zaposlena je na današnji okrogli mizi Slovenske medicinske akademije izpostavil Radko Komadina, sicer predsednik Slovenskega zdravniškega društva in v. d. strokovnega direktorja SB Celje.

Po njegovih besedah naj bi bil bolnik, ki ni bil resno bolan, v sredo zjutraj nezadovoljen s podatkom, da poteka predaja nočnega turnusa dopoldanski izmeni v urgenten centru SB Celje. Enemu zaposlenemu je, tako Komadina, lažje poškodoval roko. Drugemu pa je s čelnim udarcem zlomil nos, nato pa pobegnil. Ta dogodek je prizadel vseh 2081 zaposlenih v SB Celje, je poudaril.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  27 .01. 2023 ob  07: 54
sama nestrpnost vsepovsod!!! politika in mediji nas filajo s katastrofo. ki da je v zdravstvu . nihče ne razmišlja, kako se počutijo zdravstveni delavci v tej katastrofi, nekaterim pa je normalno, da jim poči film. sicer je še največ katastrofe v glavah ljudi!