NADZORNIKI SO SE ODZVALI NA PETAROSOVO IZJAVO: "V celoti smo izpolnili naše obveznosti"

Piran

Piranski občinski svetnik Davorin Petaros je v zvezi s kriminalistično preiskavo, ki je na piranski občini in Okolju Piran potekala v povezavi z oddajo dela portoroške plaže v najem Hotelu Kempinski Palace, za časnik Delo dejal, da se na njihove pripombe nista odzvala ne občina ne občinski svet in prav tako ne nadzorna odbora občine in Okolja Piran. O tem so tudi obvestili informacijsko pooblaščenko. Nadzorni svet občine Petarosove očitke ostro zavrača.

"V okviru naših nalog in pristojnosti, ki jih določa Statut Občine Piran ocenjujemo, da smo v celoti izpolnili naše obveznosti, kar ne nazadnje izhaja iz zapisnikov sej našega dela v odboru, ki so javne narave," so zapisali v nadzornem odboru Občine Piran, ki ga sestavljajo predsednica Divna Čelhar in člani Igor Janez Zajec, Jure Jevševa, Andrej Korenika, Robert Krajnc, Nina Spremo in Mojca Stegovec.

"Na tem mestu želimo še izpostaviti, da je postopek nadzora še vedno v teku, saj smo se obrnili tako na Občino Piran kot na Javno podjetje Okolje Piran," so še zapisali v izjavi za medije in dodali, da so na včerajšnji izredni seji nadzornega odbora sprejeli sklep, da počakajo na izsledke kriminalistične preiskave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija