OBIŠČITE HIŠO REFOŠKA IN PODARITE POEZIJO LJUBEZNI: Najdite navdih v vinskem butiku Vinakoper

Koper

Že veste, kako boste na dan zaljubljencev, ki ga obeležujemo 14. februarja, svoji ljubljeni osebi izkazali ljubezen? Vinski butik Vinakopra je pripravil posebne Valentinove darilne pakete za vsak žep. Obiščite Hišo Refoška in podarite poezijo ljubezni!

V Vinakopru so ob letošnjem prazniku zaljubljenih pripravili posebne darilne pakete. Steklenicam odličnih vin so dodali zanimive kombinacije za popolna razvajanja v dvoje.

Izbirate lahko med pestro ponudbo vin, med katerimi so tudi Sladki muškat, Sivi pinot in penina Capris Marine.

Sladki muškat spremlja lepa zlata barva. V vonju se srečamo z aromami kandiranih pomaranč, medu, marelic in citrusov. Okus obkroža harmonija sadnosti in bogatosti tega vina.

V vinskem butiku lahko kupite tudi Županovo vino 2020.

Sivi pinot je bogato vino zlate barve z intenzivnimi bakrenimi odtenki, prijetnim vonjem po marelici, hruški, meloni in rožičih ter sadnim karakterjem z maslenim pookusom.

Penina Capris Marine – sec je iskrive, svetlo rumene barve z nežnimi zelenimi odtenki. Prijetna, sveža in sadna pahljača vonjev nas zapelje v svet citrusov, zelenega jabolka, hruške in belega cvetja. V okusu deluje žgečkljivo, sveže in sadno, kar lahko pripisujemo sorti malvazija. Chardonnay in Beli pinot pa prispevata k zelo privlačnemu, aromatičnemu zaključku z mehkim pookusom. Je fantastičen aperitiv!

Izvirno darilo lahko kupite v vinskem butiku, in sicer od ponedeljka do petka od 8.30 do 19. ure, v soboto pa od 8. do 13. ure.

Obiščite Hišo Refoška in podarite poezijo ljubezni!

Deli novico: