NA POČIVALIŠČU FERNETIČI SO GA DOBILI Z UKRADENO PRIKOLICO: 27-letnik tudi z ukradeno vozniško in ponarejeno osebno (FOTO)

Koper

V četrtek ob 13.50 so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Koper na počivališču Fernetiči – jug ustavili tovorno vozilo znamke Mercedes 311 CDI, registrskih številk Švice, s pripeto počitniško prikolico, za katero je bilo kasneje ugotovljeno, da je ukradena, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Za počitniško prikolico je voznik, 27-letni državljan Švice, izročil prometno dovoljenje. Pri pregledu je bilo ugotovljeno, da prometno dovoljeno in registrska tablica ne pripadata tej počitniški prikolici, pri preverbi številke šasije pa je bilo v računalniških evidencah policije ugotovljeno, da je zavedena v evidenci SIS kot ukradena (razpisnica Švica, z dne 22. 8. 2019). Pri natančnem pregledu vozniškega dovoljenja Švice je bilo zatem tudi ugotovljeno, da gre za popolni ponaredek, prav tako je imel voznik pri sebi ukradeno osebno izkaznico. Državljana Švice so pridržali, sledi mu kazenska ovadba.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  24 .08. 2019 ob  11: 50
ta pa je res imel vse do potankosti "urejeno"