NOVA KAVARNA V PORTOROŽU: Vrhunske sladice, aromatična kava in zgodovinski park

Piran

Vrata je odprla nova kavarna v Porotrožu – Forma Viva. Kombinacija, ki se ji ni mogoče upreti: izjemne slaščice, aromatična kava ter ambient zgodovinskega parka.

Forma Viva je povsem distinktivna in unikatna – izbor slaščic, makaronov, pralin ter seveda italijanske kave Antica Tostatura Triestina, ki jo pražijo prav posebej za hotel Kempinski Palace Portorož.

 

Mlada, motivirana ter kreativna vodja slaščičarstva hotela Kempinski Palace Portorož, Syu Poropat, je pripravila izjemen meni, ki uspešno združuje lokalne okuse Istre z inovativnimi mednarodnimi tehnikami ter okusi v slaščičarstvu.

Rezultat je unikatna fuzija okusov, ki pričara resnično nepozabno Kempinski doživetje. Čokolada Ruby, izbor veganskih sladic ter brezglutenskih opcij in velikanski makaronsi so le nekatere izmed specialitet, ki jih ne gre zamuditi.

Navkljub temu, da se kavarna nahaja v prtličju 5-zvezdičnega hotela v Portorožu, so cene usmerjene na lokalno prebivalstvo ter so sorazmerne z ostalimi ponudniki na destinaciji, saj hotel gradi na lokalcih. 

"Skozi koncept kavarne želimo naš hotel približati lokalnemu prebivalstvu ter privabiti tudi zunanje goste. Želimo doseči, da k nam lahko pride prav vsak ter doživi 5-zvezdično Kempinski storitev in vrhunske sestavine, s prijazno cenovno politiko." pove vodja Odnosov z javnostmi hotela, Petra Zierer.

Slaščičarna je odprta vsak dan od osme ure zjutraj do osme ure zvečer. Meni si lahko ogledate tukaj.

Deli novico: