NA BARCOLANI BO JADRAL TUDI PRIMOŽ ROGLIČ: Pridružil se bo posadki Way of Life

Trst

Najboljši slovenski kolesar Primož Roglič bo v nedeljo na jadralni regati Barcolana član posadke jadrnice Way of Life slovenskega olimpijca Gašperja Vinčeca. Na njej bo tudi mladi slovenski jadralni up Žan Luka Zelko in mnogi drugi, so sporočili iz ekipe EWOL Sailing Team.

Poleg omenjenih slovenskih športnikov bo Vinčec gostil še dvakratnega svetovnega prvaka v veslanju Tržačana Alessandro Mansuttija, udeleženca pokala Amerike in šestkratnega udeleženca tekmovanja Finn World Master Čeha Michaela Maierja ter kuharskega chefa Tomaža Kavčiča.

Slovenski kolesarski šampion, ki bo konec meseca dopolnil 30 let, se je kljub napornemu urniku z veseljem odzval vabilu, za ekipo jadralcev na krovu najboljše slovenske jadrnice pa bo njegova prisotnost dodatna motivacija za dosego dobrega rezultata, so v sporočilu za javnost zapisali v omenjeni ekipi.

Rogliča v soboto čaka zadnja dirka sezone, enodnevna preizkušnja po Lombardiji. Na njej bo eden glavnih favoritov za zmago. Zmagovalec dirke po Španiji je odlično pripravljenost potrdil z dvema zmagama v zadnjem tednu, ko je bil najboljši na dirki Giro Dell'Emilia in Tre Valli Varesine.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koprčanec |  11 .10. 2019 ob  12: 58
A ta Primož fant od fare je sploh kdaj s svojo ženo in otrokom?