MATJAŽ KEK PO PORAZU PROTI SEVERNI MAKEDONIJI: "Bili smo preslabi, da bi si kaj več zaslužili, čez tri dni je nova tekma"

Svet

Slovenska nogometna reprezentanca je na sedmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 v Skopju izgubila proti Severni Makedoniji z 1:2 (0:0). Izbrance Matjaža Keka nova preizkušnja čaka v nedeljo v Stožicah proti Avstriji.Za Makedonce je v 50. in 68. minuti zadel Eljif Elmas, za Slovence pa Josip Iličić v 90. z bele pike.

Matjaž Kek, selektor Slovenije: "Čestitam Severni Makedoniji na več kot zasluženi zmagi, mi smo bili preslabi, da bi si kaj več zaslužili. Čez tri dni je nova tekma, vrhunska reprezentanca prihaja v Ljubljano, upam, da bomo zgledali bolje kot danes. Reneja Krhina smo menjali zaradi poškodbe, poskušali smo še nekaj minut v drugem polčasu igrati z njim, a ni šlo. Izgubljen je tudi za Avstrijo, gre za poškodbo stegenske mišice. Po njegovi menjavi smo razpadli."

Igor Angelovski, selektor Severne Makedonije: "Lahko samo čestitam fantom. Čestitke tudi občinstvu, ki nas je bodrilo. Imeli smo veliko težav s poškodbami igralcev, toda danes so vsi, ki so igrali, dali svoj maksimum. Vedno smo vsi skupaj, ko zmagujemo in ko izgubljamo. Čakajo pa nas še tri tekme. Čez tri dni igramo s Poljsko, ki je favorit, ampak gremo naprej."

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  11 .10. 2019 ob  08: 42
Tudi Avstrijci jih bodo nagonili da bo grdo videt.