Modrijani razočarali oboževalce

Goriška

Številni obiskovalci silvestrovanja v Novi Gorici so izrazili razočaranje nad koncertom Modrijanov. Obiskovalce naj bi po poročanju Slovenskih novic zmotil predvsem pozen prihod na oder, ki se je namesto ob 21. zgodil šele ob 23. uri.

V Novi Gorici se je na silvestrovanju zbrala večtisočglava množica ljudi. Številni so prišli prav zaradi Modrijanov.

Svoje ogorčenje nad nastopom so nezadovoljni obiskovalci izrazili na spletni strani Modrijanov, kjer so zapisali, da so koncert pričakovali že ob 21. uri. Ob čakanju do 23. ure naj bi se iz nejevoljne množice slišali celo številni žvižgi nezadovoljstva.

Modrijani so se svojim oboževalcem nemudoma opravičili ter odgovornost za pozen nastop prevalili na organizatorje. Obenem so izrazili obžalovanje, da jih organizator ni obvestil, da njihov nastop načrtuje za 21. in ne 23. uro, kot so bili sicer dogovorjeni.

Prišlo je do nesporazuma

Organizatorji, ki se jim je zdelo nekaj povsem običajnega, da publiko pred nastopom glavnih zvezd ogreva DJ, so se obiskovalcem za nesporazum že opravičili. Obenem so se v izjavi za Slovenske novice Modrijanom za odličen nastop tudi zahvalili.

Včeraj je po spletu sicer zaokrožil videoposnetek z vseh koncertov novogoriških novoletnih doživetij. Na posnetku ogorčenja obiskovalcev ni opaziti, videti je le odlično obiskanost enotedenske zabavne prireditve.

Deli novico:

aljoša |  06 .01. 2014 ob  11: 38
Bila sem na vseh dogodkih in žalostno je da ne samo Modrijani niti en dogodek se ni pričel točno ob uri, vse se je nekaj čakalo nonstop.Da ne omenjam ozvočenja, na dedku mrazu samo piskalo na modrijanih isto, na Nedi Ukraden ni bilo slišati nič.Organizator slabo ste to organizirali.
rakovica |  04 .01. 2014 ob  09: 35
Meni tudi ni pošteno da napišejo za javnost, da se koncert začne ob določeni uri, potem pa tam postopaš uro ali pa dve, da sploh kdo stopi na oder, Saj ni bilo samo z Modrijani tako, z Janom Plestenjakom je bilo enako in mogoče tudi z drugimi.
Če se spomnim na poletne prireditve je bilo enako. Jaz bi za to krivila organizatorje. Ne vem zakaj zavajajo ljudi, pa čeprav je brezplačno.
Marinka |  03 .01. 2014 ob  14: 48
Je že prav, da nekdo napiše, kako je bila publika nezadovoljna! ker če se mene praša se ni samo malo žvižgalo ampak kar pošteno!
Marko |  03 .01. 2014 ob  11: 55
Če želite imeti kvalitetne članke ne povzemajte SN. Vsak nastopajoči gre na oder takrat, ko je dogovorjeno in ne ko si sam želi! Krivda gre organizatorju zaradi zavajanja ne pa nastopajočim.