MATI SAMOHRANILKA S 13 OTROKI: Pravi, da si jih ne more privoščiti, ampak rojevanje je njena supermoč (FOTO, VIDEO)

Trendi

Mati samohranilka z 12 biološkimi otroki in enim posvojenim pravi, da se je prisiljena zanašati na bone za hrano zaradi krize z denarjem. 38-letna Američanka Veronica Merritt priznava, da mora svoje otroke hraniti z makaroni, hrenovkami in instant juhami ramen. Na TikToku je tarča kritikov zaradi neprimerne skrbi za svojo veliko družino, ki pravijo, da sploh ne bi smela imeti otrok. Toda ona otrok ne obžaluje in odgovarja, da čeprav si jih ne more privoščiti, je rojevanje njena supermoč.

"Nikoli ne bi imela otrok, če bi čakala, da bom bogata. Nobenega od njih ne obžalujem. Poskušam skrbeti za svoje otroke tako dobro, kot znam. Ta mesec sem morala porabiti 1.370 dolarjev (približno 1.300 evrov) za bone za hrano. Nekdaj sem družino mesečno nahranila s 500 dolarji (približno 470 evrov), zdaj pa potrebujem od 2.000 do 3.000 dolarjev (od približno 1.900 do 2.800 evrov) na mesec, da nahranim toliko ljudi z juho ramen."

Veronica je imela prvega otroka, 24-letno Victorio, ko je bila stara 14 let. Prvih 10 otrok je imela s svojim prvim možem, nato pa se je ponovno poročila in imela še dva otroka. Pravi, da družina mesečno prejema pomoč od vlade v obliki 1.400 dolarjev (približno 1.300 evrov) za bone za hrano.

@thismadmama I was 14 when I started, now I'm 37 with 12 bio kids! I know I haven't been talking about my adopted nephewson as much lately but that's because we didn't do the official paperwork yet and some circumstances changed with his bio mom and we might be cancelling the adoption. I'll update you guys once he makes his decision. #veronicaMerritt #thismadmama #largefamilymom #familytok #tiktokfamily2023 #colorcodedfamily #theMADfamily ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

"Prejmemo 1.400 dolarjev za bone za hrano, kar dejansko ni dovolj, saj je hrana tako draga," je dejala. Veronica si želi več otrok, vendar se mora 2. maja zaradi fibroidov podvreči histerektomiji (odstranitev maternice in materničnega vratu).

"S TikTokom običajno zaslužim od 1.200 do 7.000 dolarjev na mesec (približno od 1.130 do 6.600 evrov), vendar zdaj nisem veliko objavljala in sem zaslužila samo 70 dolarjev (približno 66 evrov) - zato res moram več objavljati." Veronica je mati samohranilka in svoje otroke vzgaja sama, poroča Daily Express.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija