Marija Šarapova je vsestranska

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova se je v preteklosti predstavila v številnih vlogah, po kratkih izletih v svet manekenstva in modnega oblikovanja pa se bo na povabilo ameriške televizijske hiše NBC na zimskih olimpijskih igrah prihodnje leto v Sočiju preizkusila tudi v novinarskih vodah.

Po mnenju omenjene ameriške televizijske hiše bo Šarapova ponudila edinstven pogled na prve zimske olimpijske igre v zgodovini Rusije, ki bodo na sporedu med 7. in 23. februarjem prihodnje leto, saj je v tem mestu ob Črnem morju živela do svojega šestega leta, nato pa se je z družino preselila v ZDA.

Šestindvajsetletna postavna Šarapova, ki ima v svoji zbirki zmage na vseh štirih turnirjih za grand slam v Melbournu, Parizu, Wimbledonu in New Yorku, je bila nosilka ruske zastave na lanskih poletnih olimpijskih igrah v Londonu, kjer je nato osvojila odličje srebrnega leska. Po oceni Forbesa je ena najbolj priljubljenih in prepoznavnih športnih oseb na svetu, ob tem pa je tudi med desetimi najbogatejšimi športnicami na zemeljski obli.

Ob tem kaže omeniti, da je Šarapova lani spomladi razdrla zaroko s slovenskim košarkarjem Aleksandrom Vujačićem, zdaj pa njeno srce bije za bolgarskega teniškega igralca Grigorja Dimitrova.

Deli novico:

Smetar |  14 .11. 2013 ob  08: 10
Naš Vujačič pravi,da v postelji ni ravno talentirana.
Smetar |  14 .11. 2013 ob  08: 07
Naš Vujačič pravi,da v postelji ni ravno talentirana.