MALENIĆA PO KRIVEM OBTOŽILI, DA NI PLAČAL RAČUNA: Policisti so ga ustavili na poti domov, napihal 1,2 promila

Koper

Policisti so z alkoholnimi promili v krvi za volanom ujeli še enega koprskega funkcionarja. Po Patriku Peroši je pretekli teden števec alkotesta dvignil tudi direktor koprskega stanovanjskega sklada Goran Malenić. Napihal je 0,58 mg alkohola na liter izdihanega zraka (1,2 promila).

Pretekli teden smo med drugim poročali o Koprčanu, ki naj bi naročil za 500 evrov pijače, računa pa naj ne bi poravnal, kot tudi o posvetu Poslovanje z nepremičninami v Portorožu. In kako sta ta dva dogodka povezana med seboj?

Kot nam je pojasnil direktor koprskega stanovanjskega sklada Goran Malenić, se je tudi sam udeležil posveta v Portorožu. Po rednem delu se je s kolegoma z ljubljanskega in republiškega nepremičninskega sklada posvetil novemu stanovanjskemu zakonu, nato pa je sledila večerja. Celodnevni dogodek se je zaključil v baru, kjer so se pridružili ostalim udeležencem posveta. Številčna družba je povzročila tudi visok račun, ki je znašal 500 evrov in v tem trenutku je prišlo do težav, saj, kot nam je zaupal Malenić, je prišlo do nesporazuma. Po nedolžnem naj bi ga obtožili, da je odšel brez plačila računa. Iz bara so celo poklicali policijo in prijavili Malenića. Slednji nam je zatrdil, da je bil račun poravnan s strani enega od kolegov, ki je že med naročilom zagotovil, da bo naročeno pijačo plačal on.

Ustavili so ga na poti domov. 

Policisti so prijavo o neplačilu računa očitno vzeli resno in Malenića ustavili na poti proti domu. Alkotest je pokazal 0,58 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, pridržanje pa ni bilo potrebno, saj se je domov odpeljal s taksijem.

"Zavedam se, da sem storil veliko neumnost, ko sem se usedel za volan in s tem spravljal v nevarnost druge udeležence v prometu in sebe," Malenić ob tem iskreno obžaluje dejanje in poudarja, da se je vse skupaj dogajalo v privatnem času, "kar seveda ne zmanjša neumnosti". "Več kot očitno po celodnevnem dogodku in večerji nisem imel pravega občutka, koliko alkohola smo popili," je še dejal. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Argument |  18 .11. 2019 ob  10: 40
Povejte vi meni , kako naj človek deli stanovanja socialno ogroženim in ostalim mladim brez strehe nad glavo , če porabi 500 evrov v nekaj urah za pijačo .
Tine |  16 .11. 2019 ob  20: 00
"Načelni" in "pošteni" Bržan pričakuje odstop Mladeniča. Kdaj boš Bržan pričakoval odstop tvojega soseda Alfreda Draščića, ki si ga postavil za direktorja Marjetice Koper? Draščić, ki se je lagal in je bil v resnico več kot 10 let brezposelne. Laži te zgleda ne motijo, ane Bržan? Mogoče ker si tudi ti lažnivec?
choco |  16 .11. 2019 ob  19: 59
-1
Važno, da je bil račun poravnan!
kjessi |  16 .11. 2019 ob  15: 02
Sedaj, ko ga je polomil, kot še nešteto drugih, ga je treba raztrgat, ker je java oseba in ne paše vsem. OK. Pa najvrže kamen tisti, ki ni grešil.
KP stara garda |  16 .11. 2019 ob  11: 20
38
bravo Goran zdaj bo malo manj kur*enja….itak vsi vemo zakaj si na tej poziciji in kdo te je tam postavil...pa nogometni klub nikoli nebomo pozabili