KRIS PRESENETIL VSE! Prvič v življenju je sam sedel štiri minute in risal (VIDEO)

Svet

Iz ZDA, kjer je Kris prejel revolucionarno zdravilo zolgensma, zopet prihajajo sila vzpodbudne novice. Prek Facebooka so namreč Krisovi starši z video objavo sporočili, je mali junak na pregledu pri zdravniku prvič v življenju sam sedel cele štiri minute. S tem je presenetil vse, tako dr. Perryja B. Shieha kot fizioterapevtko, staršem pa orosil oči.

Redno poročamo, da mali Kris Zudich iz Kopra, ki se zdravi za spinalno mišično atrofijo na kliniki UCLA v Los Angelesu, iz dneva v dan napreduje, potem ko je dobil odmerek zdravila zolgensma, za katerega je donirala celotna Slovenija. Prejšnji teden smo tako poročali, da mali borec sedi in se igra že brez opornice, pa tudi njegova krvna slika se je izboljšala.

Videe o njegovem napredku z nestrpnostjo pričakuje vsa Slovenija in danes objavljeni posnetek je tako samo še ena potrditev, da je Kris na dobri poti do ozdravitve.

*BIG NEWS* Danes na pregledu pri zdravniku, sem prvic v življenju sam sedel cele 4 minutke. Vse sem presenetil, tudi dr. Shieh in fizioterapevtko. Predvsem pa orosil oči mami in tatiju. Hvala vsem dobrim ljudem❤ @go_help_kris #zakrisa #srecnokris

Objavil/a Go Help Kris dne Četrtek, 12. december 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  13 .12. 2019 ob  22: 08
Slovenija je posebna prav v tem ker smo majhni..dosti lazje je povezat 2 miljona kot pa 567...recimo
Novice gredo hitro,poti so kratke.
Imamo veliko potenciala,seveda kot zdruzeni.
Mar ni isto kot v druzbi prijateljev?
kokodek |  12 .12. 2019 ob  13: 40
to je lepa novica !!!! bravo Kris !!!!!!
galeb |  12 .12. 2019 ob  12: 15
No, meni so se čisto zares. Orosile oči.