KRIČAL IN GROZIL V TRGOVINI NA ŠKOFIJAH: Posredovati so morali policisti!

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 129 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin in poskus vloma v poslovni prostor. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali v šestih primerih.

V trgovini na Škofijah je sinoči ob 19.23 javni red in mir kršil 62-letni moški, ki je vpil, se prepiral in grozil trgovkam. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Včeraj ob 11.14 so bili postojnski policisti obveščeni o penjenju vode v reki Pivki. Skupaj z gasilci so opravili ogled in z meritvami pH vrednosti vode ugotovili, da ne gre za onesnaženje. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vzroka penjenja vode.

Pozno popoldne je v Kopru neznanec ukradel skuter Piaggio ZIP 50, modre barve. Lastnika je oškodoval za 500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Ponoči ob 2.42 je nekdo v Luciji poskušal vlomiti v frizerski salon in gostinski lokal. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin, po preiskavi bo podana kazenska ovadba.

Na območju PU Koper so policisti od včeraj zjutraj do danes zjutraj obravnavali šest državljanov Sirije. Osebe so zaprosile za mednarodno zaščito.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija