KOPRČANA STA SE SPRLA: 61-letnica vpila in žalila mlajšega soseda

Koper

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah posredovali v 35 nujnih primerih in na številko "113" prejeli 132 klicev. Obravnavali so 4 prometne nesreče, pri katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, dva vloma in poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v enem primeru.

Ob 10.09 sta se v Kopru sprla soseda. Policisti so ugotovili, da je 61-letna ženska vpila in žalila 44-letnika. Zoper kršiteljico sledi hitri postopek z odločbo.

V Kampelu so koprski prometni policisti ob 20.08 ustavili 31-letnega moškega iz Novega mesta, ki je vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo Audi A3 so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na mejnem prehodu Sočerga so policisti 45-letnemu državljanu Nemčije zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Uvedli so hitri postopek z odločbo.

Malo po polnoči so bili koprski policisti obveščeni, da se pred enim od bencinskih servisov v Kopru nahaja kolo z motorjem, ki je bilo 12. februarja ukradeno na trgu Brolo v Kopru. Policisti so skuter našli in ga zasegli. Sledi ogled in dodatno zbiranje obvestil. Po vseh ugotovitvah bo podana kazenska ovadba.

Na območju PU Koper so od ponedeljka od 6. ure do danes do 6. ure, obravnavali šest oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Republiko Hrvaško in Republiko Slovenijo. Policisti policijske postaje Ilirska Bistrica so obravnavali pet državljanov Pakistana, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Tekom današnjega dne bodo vsi vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Ilirskobistriški policisti so obravnavali tudi državljana Albanije, ki so ga hrvaški mejni organi vrnili v Slovenijo. Ugotovljeno je bilo, da je mejo nedovoljeno prestopil v bližini mejnega prehoda Starod. Osebi je bil izdan plačilni nalog, po končanem postopku pa je bil napoten, da zapusti državo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija