HRVAŠKO PRETRESAJO UMORI ŽENSK: Tokrat nasilne smrti umrla mati devetih otrok

Kronika

V bolnišnici v Čakovcu so danes potrdili, da je umrla 37-letnica, ki so jo sprejeli v nedeljo popoldne s smrtno nevarnimi poškodbami. Ženska je bila mati devetih otrok, policija pa je zaradi suma umora prijela njenega 35-letnega partnerja. To je bil že tretji primer domnevno nasilne smrti kake ženske na Hrvaškem v zadnjih štirih dneh.

Pokojna 37-letnica je živela v romskem naselju v Piškorovcu v bližini Čakovca. Priče so povedale, da sta se v nedeljo sprla s 35-letnim partnerjem, ki je že znan policiji zaradi družinskega nasilja, tudi do brata in ene od hčerk, kot tudi tatvin in pretepov, je poročal danes novičarski portal emeđimurje.net.hr.

Portal neuradno poroča, da je bila 37-letnica smrtno poškodovana z nožem. Policijska uprava s sedežem v Čakovcu je danes potrdila, da so prijeli 35-letnika, ki ga sumijo umora partnerke in da nadaljujejo kriminalistično preiskavo vseh okoliščin tragedije.

Kriminalisti preiskujejo tudi smrt 16-letnice v Zagrebu, Hrvaško pa je minuli petek pretresel še umor 16-letnice na otoku Lošinj.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  17 .02. 2020 ob  20: 19
-2
Ciganska posla.