INCIDENT V PORTOROŽU: Moški napadel sprehajalko, ki ga je opozorila, da mora imeti psa na povodcu?!

Kronika

V Portorožu je v sredo ob 8.49 prišlo do spora zaradi psa, ki ga lastnik ni imel na povodcu. Zoper 38-letnega lastnika psa so policisti uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o zaščiti živali, zoper njegovega 68-letnega očeta, ki se je na kraju prepiral s prijaviteljico, pa hitri postopek z odločbo zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

Zasledili smo, da sta uporabnici v eni od skupin na Facebooku včeraj delili zgodbo, v kateri pojasnjujeta svojo plat tega, kar se jima je zgodilo v jutrajih urah na območju Portoroža, ko sta sprehajali majhnega psa na povodcu. Na sprehajališču sta srečali moškega, ki je sprehajal psa brez povodca. "Gospod je imel spuščenega psa, kot da je pred svojo hišo," je zapisano. Kot lahko preberemo v objavi, ga je ena od njiju opozorila na to, da mora imeti psa na povodcu, a naj bi jo moški nato 'napadel in odrinil'. "In ko sem mu rekla, da dela nasilje nad žensko, je napadel še mene," je zapisala druga.

Iz objave je razbrati, da se je moški sprehajal skupaj s sinom, ki se je po incidentu oddaljil s psom, vendar se je vrnil po enaki poti nazaj, takrat pa je bila na kraju že policija. Njegov pes je medtem "lajal in renčal" "na policaje in nas", je zapisano v objavi. "Moj telefon je še cel, roka me ne boli, boli pa to, da se je nekdo tako sposoben obnašati," je zaključila ena od oškodovank.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  14 .02. 2020 ob  11: 24
12
nekateri enostavno ne prenesejo, da jim kdo deli nasvete ali jih opozarja na nepravilnosti, so sami najbolj pametni, da o kulturi obnašanja sploh ne govorimo
Boštjan |  14 .02. 2020 ob  09: 51
Nič novega . Povsod isto. V Ljubljani je na povodcu vsak 10, drugi pa tekajo okoli in serjejo in ščijejo povsod. Malo lastnikov za njimi pospravi
Tom |  13 .02. 2020 ob  18: 30
Me prav zanima, kaj bi se zgodilo, če bi se kaj hudega "zgodilo" lastniku psa in tudi psu!?