GROŽNJE IN VPITJE PRED KOPRSKIM ZDRAVSTVENIM DOMOM: Denarno kazen so izrekli obema!

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 30 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 169 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in nasilje v družini. Petkrat so posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Policisti PP Kozina so obravnavali pet državljanov Bangladeša, ki so prišli v Slovenijo nelegalno - postopki še potekajo.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni, da pred zdravstvenim domom v Kopru kriči, razgraja in grozi ženska. Ugotovili so identiteto dveh državljank Bosne in Hercegovine, jima policisti pojasnili, da gre za prekršek, in jima izrekli denarno globo.

V vasi pri Ilirski Bistrici so policisti obravnavali dolgoletno nasilje v družini. Moškemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Ob 20.20 so policisti v Izoli ustavili 35-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je bil pozitiven na drogo. Odrejen mu je bil strokovni pregled, ki ga je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so policisti v Pradah ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je odklonil alkotest. Sledi mu obdolžilni predlog.

Alkohol naj bo 0.0! Tudi v trenutnih izrednih razmerah ne sedajte za volan pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog, poudarjajo na koprski policijski upravi. Četudi je manj prometa na cestah, so posledice lahko vseeno hude. Policisti poostreno nadzirajo promet, tako hitrost kot tudi alkohol.

Nekdo je v Kopru iz službenega voznega parka ukradel dva mopeda znamke Tomos, tip Flexer, registrskih oznak MB 5V-R8, in moped registrskih oznak MB 6V-R0. Prijavitelj je povedal, da so enega od ukradenih mopedov našli že sami na območju Senožeč.

Tudi na koprski policijski upravi pozivajo prebivalce naj se držijo vseh samozaščitnih ukrepov in upoštevajo priporočila, ukrepe ter odredbe.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  25 .03. 2020 ob  17: 06
Dve državljanski iz Bosne in Hercegovine se prepirata zaradi istega moža.
Ne vesta katera je danes na vrsti.....