VZEMITE SI VEČ ČASA ZASE IN SVOJE BLIŽNJE: Hkrati pa izkoristite telekomunikacijske storitve!

Slovenija

Velik del sveta in z njim tudi Slovenija se je znašel v nevsakdanjem položaju. V položaju, v katerem je najpomembneje, da ostanemo doma, se ne družimo v skupinah in na ta način skupaj zajezimo širjenje koronavirusa. To je odgovornost vsakega posameznika. Za sodobno družbo velja, da v njej vsi preveč hitimo, si ne znamo vzeti časa zase in za svoje najbližje, se ozreti vase. Četudi sedanji položaj ni rožnat, nam po drugi strani omogoča prav to. Torej, da se malce umirimo, zajamemo sapo, hkrati tudi razmislimo o tem, kam gre človeštvo.

Čas, ki ga bodo številni preživeli doma, ob rednih samostojnih sprehodih v naravo, izkoristite za to, da v roke vendarle spet vzamete dobro knjigo ter razvajate in crkljate svoje hišne ljubljenčke. Se že dolgo pripravljate na generalno čiščenje stanovanja? Kot naročeno! Z najožjimi družinskimi člani se zabavajte kot nekoč – z družabnim igrami. Ne pozabite na telovadbo. Zdrav duh v zdravem telesu še vedno velja.

Oglejte si kakšen film ali serijo, za katero vam je vedno znova zmanjkalo časa, ne pozabite pa niti na svoje prijatelje, za katere boste največ storili, če ne boste silili v stik z njimi, ampak boste raje ostali povezani preko družbenih omrežij in video klicev. Ob vsem tem pa ne pozabite na izobraževanje svojih otrok, bodite pozorni, da se bodo zares učili na daljavo.

Marsikaj od naštetega seveda ni mogoče opraviti brez dobrih telekomunikacijskih storitev. Te so v kriznih situacijah, kot je trenutna, poleg odgovornosti vsakega posameznika tako rekoč ključ za uspešno prebroditev položaja. In pri vsem skupaj največ šteje uporabniška izkušnja. Ravno to so nedavno kar šest mesecev merili strokovnjaki iz mednarodno priznanega podjetja Umlaut.

Raziskava je pokazala, da ima najboljše omrežje po uporabniški izkušnji Telemach. Na njegove fiksne in mobilne storitve se lahko zanesete, saj so stabilne in zagotavljajo nemoteno delovanje. V teh časih je prav to tudi glavna naloga telekomunikacijskih operaterjev. A tudi pri uporabi mobilnih storitev morate biti pametni in odgovorni, da ne bo prihajalo do preobremenjenosti omrežja. Če pa vas bo vendarle zaneslo, je tu ena skrb manj.

Telemachovi mobilni paketi sicer že tako ali tako nudijo veliko količino prenosa podatkov, paket NAJVEČ celo neomejeno porabo podatkovnega prenosa. Še boljša novica pri vsem tem pa je, da tudi če boste porabili predvideno količino prenosa podatkov v paketih družine VEČ, vas to ne bo udarilo po žepu, saj dodatne porabe v Telemachu ne zaračunajo, ampak uporabniku zgolj znižajo hitrost prenosa.

Da bi v tem nenavadnem položaju svojim uporabnikom popestrili krajšanje časa, pa so se pri Telemachu odločili tudi, da vse do 4. maja odprejo svoje programske sheme in zelo bogat video klub. To prinaša vsaj kanček več veselja in vsebin za bolj kakovostno preživljanje časa doma.