GROZLJIVA PROMETNA NESREČA: Silovito trčili trije avtomobili, sedem mrtvih, več poškodovanih (VIDEO)

Kronika

V osrednjem delu Nemčije se je v soboto zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo sedem ljudi. Še trije ljudje so poškodovani, med njimi je eden v smrtni nevarnosti. Oblasti so o nesreči, v kateri so trčili trije avtomobili, danes uvedle preiskavo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Nesreča se je zgodila v soboto pozno popoldne, ko so blizu kraja Bad Langensalze v nemški zvezni deželi Turingija silovito trčili trije avtomobili. Dva med njimi sta po trčenju v celoti zgorela.

Nesreča se je zgodila na dolgem ovinku, kjer je po prvih podatkih eden od avtomobilov iz nepojasnjenega vzroka zapeljal na nasprotni vozni pas ter trčil v dve vozili, ki sta pripeljali iz nasprotni smeri.

V trčenju je umrlo sedem ljudi. Še trije ljudje so po navedbah gasilcev poškodovani, med njimi je eden v smrtni nevarnosti. Vse žrtve so umrle v svojih avtomobilih.

Po navedbah policije je bila cesta po eni najhujših prometnih nesreč v Nemčiji v zadnjem času zaprta vso noč, danes pa so v zvezi z nesrečo uvedli preiskavo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija