GROZLJIVA OBJAVA DOSEGLA TUDI POSTOJNSKO PORODNIŠNICO, KOLEKTIV OGORČEN: "Zgodba je izmišljena, zavračamo jo v celoti" (FOTO)

Slovenija

Na družabnih omrežjih je zaokrožila objava o štirih umrlih novorojenčkih, ki naj bi bili otroci cepljenih mam, vse to pa naj bi se dogajalo v Porodnišnici Postojna. Zapisan sestavek je dosegel tudi kolektiv porodnišnice, ki je svoj odgovor na izmišljotino podal kar na svoji Facebook strani.

Na družabnem omrežju Facebook je v preteklih dneh zaokrožila zgodba, v kateri je neznan avtor navedel, da naj bi pred dvema tednoma v postojnski porodnišnici umrli štirje novorojenčki cepljenih mam. Avtor le-te je ob koncu zapisal še, da je novica 'zavita v skrivnost'.

Na Facebooku kroži zgodba, ki je povsem izmišljena in jo v celoti zavračamo. Smo porodnišnica, v kateri zaposleni svoje...

Objavil/a Porodnišnica Postojna dne Petek, 03. december 2021

Zapis je dosegel tudi omenjeno porodnišnico. Kolektiv postojnske porodnišnice pa ob zapisanem ni ostal dolžan teoretikom zarot.  Odgovor na zapisano so prav tako delili na Facebooku. V objavi so zapisali, da je zgodba izmišljena ter da jo zavračajo v celoti.

"Smo porodnišnica, v kateri zaposleni svoje delo opravljamo s srcem in dušo, predvsem pa na najvišjem strokovnem in profesionalnem nivoju, zato nas take grozljive in lažne zgodbe globoko prizadanejo," so še dodali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Shriba |  06 .12. 2021 ob  10: 52
Drugačno mnenje un corno.
Nacisti in mafijaši nimajo drugačnega mnenja, so samo kriminalci.
Enako so kriminalci ti novax teroristi , ki širijo lažne novice o mrtvih dojenčkih zaradi cepljenja.
Obala1 |  06 .12. 2021 ob  10: 42
-6
@Pjero ti si car, a nisi Nikoli slisal za deugacno mnenje? Ali, da lahko vsak ima drugacne argumente za svoje trditve? Pomeni, da moramo vsi verjet eni korumpirani Beovicki ali enemu ki ne zna nic Ala Krek In seveda vrhovnemu vodji Shipiju, ki samo dela zdrahe? No po tej logiki bi tudi morali bebcem Ala Vseved, Tebi, Kacurju In podobnim prepovedati pisanje na takih portalih, ker izgleda vam je IQ nizji od sobne temperature :-)
Bella |  06 .12. 2021 ob  09: 48
-6
To, da delo opravljate s srcem in duso nima zveze s smrtjo otrok in ni nic posebnega. Tako se mora pristopiti vsakemu delu, ko gre za bolne in pomoci potrebne se toliko bolj. Niste odgovorili jasno, ce so malcki umrli - saj vas nihce ne obtozuje, da ste za to vi krivi. Modro bi bilo dati jasen odgovor, klevete (ce menite tako) raziskati, kaznovati in oprati svoje ime. Tako pa se mi zdi, da je vse skupaj v megli in malo cudno....
Martin Kacur |  06 .12. 2021 ob  09: 18
14
Žalostno, da je kar nekaj takih, ki takim bedarijam verjamejo. V prejšnjem stoletju smo rekli, da papir vse prenese. Zdaj to z večjo čredo delajo družbena omrežja. Ljudje vklopite možgane ko berete veleresnice na fakebooku.
Pjero Shriba |  06 .12. 2021 ob  01: 14
13
Novax gurujem je potrebno onemogočit dostop do javnih medijev.
Novinarji imajo veliko odgovornost, ko jih vabijo v razne oddaje skupaj z zdravstveno stroko.
To delajo samo za povečat gledanost.
Enako bi bilo, če bi v oddajo povabil mafijce in policijo, da se prerekajo o kriminalu.
Ali pa naciste in potomce žrtev holokavsta.
To enostavno ne gre, nismo v računalniški igrici ali na kakem big brotherju, kjer je vse en sam blef.
V intezivnih oddelkih umirajo resnični ljudje.
Obala1 |  06 .12. 2021 ob  00: 12
Će stopimo malo za Nazaj vidimo, da so laži začeli širiti Mass media ( verjetno po navodilih politike ki je bila spet vodena z korupcijo )…. Zgodba farmacije se ponavlja vsakih nekaj let ko zelijo ustvariti paniko z nekaj vrst virusov ( od SARSa, prasice gripe In ostalo )…skratka fizika pravi ( ne odobravam tega vendar se zgodi ) da vsaki akciji sledi reakcija …verjetno je dolocena oseba glede na to, da v medijih ze dosti casa ni korektnih ( In resnicnih informacij ) začela vporabljati enako metodo …zgreseno vendar kot izhod lažem ki plasirajo novinarji ( seveda vkljucjo z Rrgionalom )
 |  05 .12. 2021 ob  23: 26
@Obala1 zadnji stavek trga. Kar se tiče teme. Kdo ima interes širiti laži po spletu in zakaj. Jaz mislim, da zato, da še spodbuja sovražtvo in, da se delimo med sabo na anti in provax. Roko na srce tudi @vseved rad širi laži in podtika misli, ki jih niti mislil nisi kaj šele napisal. @Stiv Rivs in zdaj se bodo po tvojem združili nacisti in antivaxseri in pobili 6 mio ceplenih, si to hotel povedati? O cepivih ne bom komentiral, ker nisem kompententen. To kar si napisal lahko drži lahko pa tudi ne, ker očitno vidiš samo eno plat medalje in brez argumentov kaj sele kompentence! Zato ti predlagam, da nehaš širiti sovraštvo.@ td pazi to, kaj, če bi ti s polnim imenom in priimkom jutri plasiral eno tako laž na splet, misliš, da te ne bi preganjali, seveda bi te, ker nisi v njihovem palnu, verjemi. Ni problem, tisti, ki širi laži temveč tisti, ki verjame lažem, to je težava. En siri laž 100 verjame laži in imaš 100 problemov štekaš?
Stiv Rivs |  05 .12. 2021 ob  20: 48
Fanatične militantne necepilce je potrebno obravnavat kot naciste.
Ni čudno , da se po celi Evropi nacisti in novaxarji združujejo.
Bolj ko je jasno, da cepljenje proti covidu rešuje življenja, bolj se ti nacisti podajajo v teroristične akcije.
Zapor takoj !
vseved |  05 .12. 2021 ob  20: 24
-4
@mozartkugeln, ima po tvoje @menemebasat 12 let, pa njegov kolega najlepši, najpametnejši, naj ..sploh in oh, ..in ostali nakladači
mozartkugeln |  05 .12. 2021 ob  20: 20
Eden izmed problemov je, da veliko ljudi ni "internetno pismenih".. So starejše generacije in tudi mlajše, ki nimajo nobenega filtra glede trollanja na internetu. Pač to je jasno, da takšno objavo lahko napiše tudi 12 letni otrok, in čim je objavljena pod nekim znanim profilom, ki ga spremlja kak znanec je ze legit.. In folk uziva v temu
td |  05 .12. 2021 ob  19: 15
27
So kdaj že zaprli kakšno barabo, ki ustvari takšne laži? Se mi je zdelo, zato pa nič čudnega, da nastajajo vedno nove. Z vso tehniko, beleženjem na vsakem koraku, me nihče ne prepriča, da ni možno priti do vira.