FRIZERJI RAZKRIVAJO: Takšne pričeske bodo 'in' letos

Trendi

Predstavljamo vam pet pričesk, ki bodo po mnenju svetovno priznanih frizerjev dominirale v letu 2020. Za katero se boste odločile ve?

Če ste mislile, da je čas velikih lasnih sponk in obročev za nami, ste se zmotile. Pri okraskih letos velja pravilo: več je boljše! Letos bodo še posebej priljubljene sponke okrašene z biseri.

Včasih so jih nosile le majhne deklice, zdaj so priljubljene tudi pri odraslih. In ne, zanje vam ni treba imeti dolgih las. Frizerji pravijo, da so kite namenjene vsem, prihajajo pa v različnih oblikah: kratke, dvojne, razmršene … Pri pletenju las domišljiji pustite prosto pot.

Ponovno so v trendu dolgi ravni lasje, še posebej 's črto' na sredini lasišča. To je idealna pričeska za 'dame z držo'.

Poleg ravnih las se vrača tudi mokri videz pričeske. Ženske se ga sicer izogibajo, ker je na fotografijah videti veliko bolje kot v živo, a strokovnjaki pravijo, da je začetek novega desetletja odlična priložnost, da se podamo v nekaj novega in prinesemo to pričesko, ki jo pogosto vidimo na modnih revijah, na mestne ulice.

Vedno pa so in bodo 'in' svetleči, sijoči in lepo oblikovani lasje. Vredno je zato spomniti, da pri negovanju in oblikovanju pričeske pazite na sestavo izdelkov, ki jih nanašate na svoje lase. Zdravi lasje so namreč predpogoj za vse vrste pričesk.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija