DOKAZANO: To je tip moškega, s katerim boste pogosteje doživele orgazem

Trendi

Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na uživanje ženske v postelji, od občutka sproščenosti do partnerjeve tehnike in velikosti 'orodja'. Raziskava pa je pokazala, da je za doseg ženskega orgazma zelo pomemben še en dejavnik: na videz nepomembna fizična lastnost partnerja.

Raziskava temelji na heteroseksualnih ženskah, ki so v stabilnih odnosih že več kot šest mesecev. Pokazala je, kateri dejavniki so povezani z večjo verjetnostjo dosega orgazma pri seksu s partnerjem.

Med psihološkimi dejavniki sta najpomembnejša njegova samozavest in višina dohodka. Psihologi to razlagajo skozi prizmo t. i. alfa moških. Ženske namreč nevede moške z višjimi dohodki in visoko samozavestjo dojemajo kot bolj možate in poželenja vredne.

Poleg tega je orgazem močno povezan s tem, kako zelo moški telesno privlači žensko. Pri tem je izredno pomembna na videz nepomembna fizična lastnost – širina ramen.

Čeprav se lahko sliši nekoliko nenavadno, ni povsem tako. Širina ramen je namreč povezana z višjo stopnjo testosterona. Tistim, ki jih mati narava ni obdarila s širokimi rameni, ne preostane torej nič drugega kot obisk fitnesa, svetujejo strokovnjaki.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
tupamaros |  26 .01. 2020 ob  13: 50
Tupamaros se priporoča.
Ištrijan |  25 .01. 2020 ob  17: 38
16
Raziskava je torej ugotovila, da obstajajo keš pičke?! Ni kaj, ugotovitev stoletja...….